Skip to main content

Forma part del meu procés d’adaptació a les exigències de @la100pics aprendre a treure profit dels dies de descans. Els dies de descans m’han de permetre relaxar l’estat físic i mental que implica tants dies seguits de ruta. Mínima activitat física, salvant alguna caminada curta, dormir el màxim, descansar, menjar i beure força … Però també és important avançar tasques que em permetin anar més tranquil els dies que tindré menys temps disponible.

Avui, per tant, he intentat avançar tasques de feina que tenia previstes per demà divendres i per la setmana vinent. També he estat revisant la planificació de rutes dels 10 propers dies. De 2 dies de descans que tenia el cap de setmana passat i aquest n’acabaré fent 1, degut als canvis d’acompanyants que vaig tenir a principis de setmana i això em dona 1 dia addicional per a fer una nova ascensió de “reserva”. Això em suposaria acumular 2 dies de reserva, un bon coixí per afrontar moments més complicats que segur tindré.

Aquest ha estat el meu dia de descans:
-> M’he llevat a les 8h, no he pogut dormir més, però com vaig anar a dormir a les 22.30h he fet un bon descans.
-> A les 9h hem anat a esmorzar amb la Sònia i el Jordi un bon entrepà. Ja estic molt millor de l’estòmac i necessito aliment a marxes forçades, benzina per demà i propers dies!!! 💪
-> A les 10h m’he posat amb la re planificació d’ascensions dels 10 propers dies. He afegit la Pala del Teller al calendari, era un dels cims opcionals i per logística em va força bé, a prop de la Pica de Cerví. He combinat els 4 pics restants de l’Alta Ribagorça per exigència i sabent que de dilluns a dimecres estaré acompanyat del meu amic Francesc, amb qui volem fer plegats el Comaloformo, un nou 3.000! Tot això em suposa marxar de la Vall d’Aran dissabte tarda, passaré prèviament per fer canvi d’aigua, direcció Barruera.
-> A les 12h he fet 3 reunions previstes de feina. Les reunions han anat millor que altres cops, molt probablement perquè jo estic més relaxat.
-> A les 14.15h hem dinat la Sònia, l’Anna (la seva germana) i jo al costat de la FURPI, entorn idíl·lic. Jo m’he pres un tros d’entrecot impressionant! 😋
-> A les 15.30h una mica de descans
-> A les 16h dues noves reunions de feina, seguint amb la bona dinàmica.
-> A les 18h completar la planificació amb els fulls de control, tracks, etc. i preparar la ruta de demà (Tuc deth Port de Vielha), que afrontaré sol. Els meus acompanyants faran una ruta paral·lela i potser coincidim en algun moment. Crec que han triat un bon pla de caminar prop dels boscos de Conangles i ho passaran força bé.

Després farem una partideta de domino, caminadeta, sopar fort d’hidrats i a dormir!!!

Planificant els propers dies de ruta en les millors condicions

Soc una persona afortunada i n’he d’estar agraït. Ser-ne conscient ja és una forma d’estar-ho, gaudir del moment també.

Visca @la100pics!!!