Skip to main content

Si algú mereix el més gran dels meus agraïments, sense cap dubte, és la Sònia. No hi ha persona més compromesa amb els meus projectes, sigui quin sigui. Va ser cap al març que li vaig comentar que havíem de prendre una decisió, compartida, perquè el projecte que volia tirar endavant ens afectava als dos, a tota la família de fet. No hi hauria estiu a Palamós, per exemple. Després de rumiar-ho uns dies, el projecte tirava endavant!

La seva implicació ha estat màxima des del principi, amb tota la planificació, el disseny del projecte, la conceptualització, el briefing, acompanyants, sponsors i col·laboradors, logo, merchandising … Em coneix, m’entén i sap el que necessito en cada moment, com em sento … Son quasi bé 35 anys compartint projectes, il·lusions, emocions, problemes i alegries …

Sònia, quasi tot en aquesta vida ho hem fet junts i no em veig fent res sense tu. Has estat molt generosa amb mi, dedicant molt del teu temps i energia a projectes amb el meu protagonisme. Generosa amb la família, Júlia, Bernat i Jordi son fruit, em molt bona part del teu amor i dedicació i el resultat és espectacular. Jo ara en recullo algun dels fruits. Tenim un esperit comú, molt viscut i treballat. Quan se’ns il·luminen els ulls plegats, som imparables. Crec que ens queda molta màgia per viure i ho farem plegats, n’estic convençut.

Fotografia entranyable, mirades innocents i pures

Jo he estat molts cops poc agraït (avui, per exemple), la confiança és traïdora, em sap molt greu. La confiança però també ens ajuda a superar moments importants i moments difícils. Em vas acompanyar el dia 0 d’expedició, mano a mano vam entrar en aquest viatge tant increïble. L’inici era molt important i junts ho vam viure. Vam pujar Montcorbisson junts dos dies després d’haver-me trencat la costella. La complicitat era molt important i la vam tenir. La sortida nocturna no era una fita fàcil d’organitzar, molts ingredients mentre el projecte estava en marxa. La Júlia tu i jo la vam clavar, va anar perfecte. Demà passat, el fi de festa, serà un dels grans moments de @la100pics, per molts motius. La Júlia, tu i jo la clavarem i sortirà perfecte. El dilluns començaré la descompressió de projecte, imagino que a La Fosca, amb tu. Serà molt important, segur que ho viurem junts, amb la màxima complicitat novament.

Junts al Montcorbisson, moment de màxima complicitat

Has viscut @la100pics d’una manera especial, potser amb menys proximitat de la desitjada pels dos. Jo, com tu, també em quedo amb la il·lusió que has tingut en fer muntanya, en viure-la com mai. La satisfacció que t’ha donat, és satisfacció per a mi, em sento partícip i feliç alhora. La teva experiència, que em vas transmetre fa uns dies, m’emociona. La transcrit literlament:

“Que La100pics és 100% l’Oriol està clar. Hi ha molts aspectes a destacar darrera d’un projecte d’aquesta magnitud i que el defineixen però, segurament, el que més valoro i reconec d’ell en aquesta aventura és que és conseqüent i honest.

L’Oriol és honest amb ell mateix, és honest amb el que fa i amb com ho fa i és també honest amb els altres. Es coneix molt bé, respecta molt la seva manera de ser, la seva manera d’entendre la vida i no se n’amaga, es permet el que necessita! Busca, incansable, com dur-ho a terme, i això que sembla tan senzill, no és gens fàcil.

Sempre em sorprèn (i m’espanta!) quan comparteix el que té entre mans. Mai és gratuït, mai és accessori (i tampoc mai és senzill!) sempre és un objectiu i un treball al servei del que li marca el cor i només per això és impossible no remar a favor seu.

De La100pics em quedo amb el retrobament amb la muntanya, amb haver superat pors, patiment i limitacions físiques per gaudir de l’espectacle: dels paisatges preciosos, de les olors de terra, dels arbres, de la molsa, dels rius, dels isards, dels cérvols, dels aligots… també de les ascensions, de les roques, de la pluja, de la boira… i sobretot, de poder compartir-ho amb gent que estimo. Gràcies Oriol!

I visca La100pics!!”

Una imatge que em fa sentir molt feliç, per molt motius

Gràcies per tot Sònia, acompanyant inseparable. T’estimo moltíssim!!!!!!!!!!

Visca @la100pics!!!