Skip to main content

Aquesta tarda després de dinar ha marxat el Jordi, i ja el trobo a faltar. M’he proposat no fer valoracions del que estic vivint fins al final del projecte, però sortosament només pels moments viscuts amb el meu fill ja puc dir que l’experiència ha valgut la pena 😊

Jordi, un dels objectius d’aquest projecte era compartir-lo amb gent molt propera a mi. La intensitat dels moments viscuts amb tu és exactament el que buscava. Fill i pare ens hem fet amics. Hem planificat les etapes, hem viscut la muntanya, hem fet el menjar, la bugada, rentat plats, el manteniment de la FURPI, ens hem donat feina l’un a l’altre per a que tot sortís bé, hem compartit grans moments … ets un excel·lent company de viatge Jordi.

Estic content de veure’t caminar i còrrer per la muntanya, de veure la facilitat amb que fas una rialla, estic content de que només aixecar-te a les 5h del matí siguis capaç de fer un somriure, una broma, de la disciplina amb que segueixes la planificació de les gravacions, tots els detalls previstos …

M’has demostrat compromís, a tot hora i en tot moment, gaudint al màxim. Vas venir amb un objectiu principal, gravar imatges pel documental de @la100pics, però crec que t’has convertit en un acompanyant de luxe. Gràcies.

El record inesborrable el tindrem amb el documental que faràs, amb el vídeo de la Pica, amb les fotografies que cada dia has anat fent, però crec que el millor record el tindrem gravat en el lloc més profund de la nostra memòria, a un lloc de privilegi. Un gran tresor.

Saps valorar i gaudir els moments, saps lluitar-los i treure’ls profit. Moltes gràcies per fer-ho tot tant bé i tant fàcil. Jordi, t’estimo molt!!!

Visca @la100pics!!!