Skip to main content

Ahir vam estar donant-li voltes a aprofitar la jornada de descans per a pujar un cim de “reserva”. Els nostres seguidors ens van collar fort 😆, doncs un 82% van respondre amb un “sí” a la pregunta de si veien bé fer un cim de reserva. Sopant amb els nostres acompanyants (la Júlia, la meva filla, i la seva parella el Xavi) i l’incansable reporter en cap (el Jordi, el meu fill) vam estar pensant en els avantatges i inconveniets.

Aquest matí quan m’he aixecat (a l’hora molt poc habitual de les 8h del matí) he acabat de prendre la decisió. Estic bé físicament i he decidit tirar endavant amb el cim. Quasi bé 1km vertical (850+) en 4,5km d’ascensió. Un cim sense complicacions tècniques però certament exigent pel desnivell en tant pocs kilòmetres.

Aquest és el track que he seguit de wikiloc:

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/pujada-sant-corneli-aramunt-la-pobla-de-segur-tremp-613476

A l’ascensió he passat algo més de calor que altres dies, per l’hora en que he començat (9.30h). En 55 minuts estava a dalt del cim, gaudint d’unes molt bones vistes. La baixada un pel tècnica però senzilla (36 minuts).

Al cim de Sant Corneli

A l’acabar un banyet al riu, rentar roba, entrepà … 😊

Els meus acompanyants han aprofitat per fer una jornada de muntanya 🤩.

els meus acompanyants també han gaudit de la muntanya

Si no hi ha sort avui i ens truquen del refugi de Colomina dient que han trobat la GoPro avui en comprarem una altra. Estem curts de pressupost però el record val molt més que els 320€ que val l’aparell. Esperem que es vagi animant el micro mecenatge a TotSuma i ens ajudi a afrontar el repte.

Visca @la100pics!!!