Skip to main content

Ahir quan vam aparcar la FURPI al coll del Cantó ja vam veure que avui no seria un dia calorós … 🤨

Tot i que la previsió no era de pluja sí que estava previst fred. Aquesta matinada però ha plogut una mica i hem sortit a les 7h de la FURPI en direcció al Refugi de Comas de Rubió amb temperatura baixa i el cel complicat. No ens esperàvem el que ha passat.

El camí d’accés al refugi l’hem fet amb el Yaris i ha estat justet però hem arribat sense problemes.

L’ascensió senzilla, salvant un trencall que calia agafar pel dret, que no l’he seguit exactament com estava previst al track de wikiloc que he utilitzat (adjunto):

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/010-refugi-comes-de-rubio-pic-de-lorri-100-cims-feec-5038914

El cel s’ha anat tancant i quan he arribat a dalt estava totalment emboirat, amb una visibilitat molt baixa. La previsió del meteocat no era aquesta i m’ha sorprès doncs normalment és una previsió acurada. La baixada, prevista per un altre cantó he decidit fer-la pel mateix cantó que la pujada, doncs l’orientació no era bona degut a la boira.

Al cim de la Torreta de l’Orri

A l’anar baixant la boira s’ha convertit en pluja, fineta al principi, més intensa al final. Sort que la baixada ha estat ràpida (30min) perquè just després ha caigut una de bona, fet que ens ha complicat la baixada amb el Yaris pel camí.

Dutxa ràpida per entrar en calor i desplaçament a Llessuí!

Sembla que el temps està canviant, segurament és el que tocava 😮

Visca @la100pics!!!

Oriol