Skip to main content

Avui la natura m’ha fet un regal, l’he gaudit i estic molt agraït, soc un autèntic privilegiat 😊

Obro el blog amb el meu regal d’avui, val la pena veure’l. Normalment faig la gravació amb la GoPro però avui també l’he gravat amb el telèfon i així us ho puc ensenyar de forma fàcil.

des de dalt del cim

Una pau que en realitat no es trenca des de que començo l’ascensió fins que l’acabo. Habitualment no em creuo amb cap persona, excepte en pics emblemàtics o quan s’allarga la ruta. Això m’agrada. Avui m’he creuat amb vaques, cavalls i esquirols, l’altre dia isards i àligues … Això m’agrada. Potser és que m’estic convertint en un animal! 😁 Potser és que a tots ens agrada de tant en tant una mica de pau i més quan l’entorn és tan “bestial” com el que he vist. Quin regal!!!

L’ascensió d’avui no ha tingut complicacions, és un pic que es fa fàcil des del Port de la Bonaigua. Adjunto el track que he seguit de wikiloc:

https://ca.wikiloc.com/rutes-alpinisme/140828-100-cims-e-126-pallars-sobira-tuc-de-la-llanca-des-del-port-de-la-bonaigua-7665726

Hi ha camí marcat al principi, el de les pistes de La Bonaigua però a mitat de ruta el track segueix un camí sense fresar, pel mig del camp. Tant és així que a l’arribar al cim tenia les sabatilles de córrer absolutament mullades, de l’aigua de la gespa.

Ruta curta però dura, pel desnivell en pocs kilòmetres. Al final es complica una mica per a fer el cim però res especial, potser és que ja m’hi vaig acostumant a grimpar una mica. De fet, sembla mentida quan veus un pic com aquest de lluny (amb cresta) que es pugui pujar, però sempre hi ha una via per a fer-lo. Per sort!!!

Al cim del Tuc de la Llança

Avui, tot i fer fred (jo crec que vora els 2 o 3 grauets), al no bufar vent i sortir el sol, la sensació tèrmica era agradable des del cim. La medalla l’he deixat ben amarrada al tuc, cada cop tinc més recursos per a anclar-la 😎

Medalla ben amarrada

Us animo a fer aquest cim un dia clar, ho agraireu, de veritat.

Jo he decidit treballar des d’aquí el Port de la Bonaigua, també us recomano venir a treballar aquí, segur que sereu més productius i tindreu millors idees 🤩

ens quedem a treballar aquí

Visca @la100pics!!!