Skip to main content

La sortida d’avui ha estat diferent, especial. Ens hem trobat amb una persona que no coneixia, l’Ivan, amb la que vaig contactar a través de la seva mare, que treballa a l’Ajuntament de Vilanova de Meià, poble des del que hem sortit aquest matí, ben d’hora.

Ens han passat a buscar al Jordi (el meu fill) i a mi els nostres nous acompanyants, que van venir ahir, el Toni i el Joan Maria, ilustres representants del grup dels gourmets, del que formava part el meu pare.

Ens hem trobat amb l’Ivan a les 7.15h al Coll d’Orenga. Només veure’ls ja he entès que avui patiria: anava amb una samarreta d’una cursa de km vertical, cames fines, sabatilles de còrrer voladores … Portava uns gossos, que han pujat amb nosaltres. Només sortir ja m’ha anunciat que allà manava ell, sortida ràpida, impossible de seguir, jo soc d’escalfar mica en mica 🤔

A mesura que hem anat pujant he començat a trobar-me millor. Ell anava dient-me el recorregut, ara una baixadeta, ara la primera de les tres pujades. A pinyó!

Pujada a Sant Mamet

Al final, en 34min estàvem a dalt i després m’ha dit que el record era de 28min, tant lluny no hem estat 😊

Bones vistes a dalt, bones fotos, veure el refugi i … cap avall! Com a bales hem fet la tornada, un plaer de baixada, ben acompanyat.

A la baixada ens hem creuat al Jordi primer just al final al Toni i al Joan Maria.

Gràcies Ivan!!!

Una sortida curta però entranyable!

Oriol