Skip to main content

La Júlia, la meva filla, és la persona que millor coneix les meves dinàmiques de cursa, i no és fàcil! En cursa hi ha moltes variables importants: la física, la mental, la logística i organització, l’alimentació … Saber bé què cal fer en cada moment és molt difícil, sobre tot perquè el que cal fer no només és l’escrit sobre paper sinó que varia en funció de com va la cursa: estat físic i mental, temps de cursa, meteo, posició … La Júlia ha sabut entendre’m com ningú i llegir el moment. E seu “vamoooos papà, vas molt bé” només el sap dir ella. Hi ha una foto que m’agrada molt perquè reflecteix exactament el moment, estem ella i jo parlant del moment de cursa, a la Ultra Pirineu, la meva cursa preferida. Estic a punt de pujar a Sant Jordi pels empedrats. Gràcies a la Júlia soc millor a les curses.

A punt de pujar cap a Sant Jodi pels empedrats, UP del 2019

Crec també que la Júlia i jo ens assemblem força i potser és per això que, a vegades, donem per fet certes coses que no hauríem. Jo dono per fet que la Júlia m’ajudarà, que no cal mesurar les paraules perquè sabrà interpretar-les, que no calen reconeixements, que serà exigent i buscarà el màxim … però tot això, al que jo també hi estic acostumat, és un error. Ella ho farà, és així, però cal valorar-ho i reconèixer-ho, i cometo l’error molts cops de no fer-ho. Em sap greu Júlia. Sempre treballes les coses, amb rigor i exigència, sempre a punt per ajudar, la feina fosca que ningú valora. Has portat el compte d’instagram de @la100pics allà on mai havíem imaginat: plena de seguidors, bons seguidors, actualitzada al minut, sorprenent a tothom amb dissenys originals, lectures divertides i emotives, fotografies ben triades, tot sempre a punt, al dia i molt ben fet. Gràcies!!! Has organitzat la comunicació de la sortida nocturna i ara la del dia 3, amb la feina que representa, sempre atenta a tot el que surt. La nocturna va ser un èxit i el dia 3 també ho serà. Treballem en equip i ho seguirem fent, si vols, perquè no crec que trobi ningú que m’entengui millor que tu.

Ara ens toca gaudir una mica @la100pics, i tenim l’oportunitat de fer-ho dissabte, pujant el Pedraforca. Mític cim, del que tots tenim al cap l’experiència passada. Tinc moltes ganes d’enfilar el cim amb tu, suar la pujada junts, ensenyar-te com grimpar pel coll del Verdet i fer-te una abraçada a dalt de tot. Intentarem baixar corrent i carregarem les piles per a afrontar un diumenge ple d’emocions, que tornarem a compartir. T’estimo molt Juli!!!!!!

Grande Juli! Sempre al meu costat. T’estimo molt!!!

Ahir al vespre vaig anar a donar una volta per Gombren. Vaig acabar ràpid, el poble és petit i només vaig trobar obert un comerç petit, a on vaig poder comprar un croissant de xocolata, que vaig prendre en una plaça, tranquil.lament, amb la mirada perduda, gaudint el moment de descans. Els carrers son acollidors i especials, m’he sentit bé en aquest poblet.

Aquest matí hem quedat a les 7h en punt amb el Marc Miralles a la FURPI, per anar cap al Santuari de Montgrony i des d’allà fer l’ascensió al Costa Pubilla. El Marc, amb qui treballo, és home de muntanya i coneix bé el Ripollés, així que em va recomanar la ruta que hem fet avui, que ell ja havia fet. Amb qui millor que amb ell per a fer l’ascensió d’avui. El Marc és una persona especial, que es fa estimar. Per sobre de tot, bona persona. De bona conversa, culte, sempre que parles amb ell aprens alguna cosa. Intel·ligent, excel·lent professional. De mirada alegre, humil. Marc, avui he gaudit de la muntanya al teu costat, jo ho recordaré amb una estima especial. Potser tu també la recordes, no només per l’esforç que li has posat, també potser per haver fet un cim de manera a la que no estàs habituat. Hem pujat a molt bon ritme i hem baixat corrent. Gràcies Marc per estar al meu costat!!!

Amb el Marc a dalt del Costa Pubilla, amb el seu somriure habitual!

El Marc, a més, m’ha ajudat en el projecte fent que a la web poguéssim veure cada dia les principals dades de @la100pics: cims, kilòmetres, desnivell, hores treballades, seguidors, informació de les etapes … No us ho perdeu, mai és tard per a veure una feina ben feta!!!

Enorme la feina per a veure les dades de @la100pics a la web

Com hem arribat d’hora a baix al Santuari, hem aprofitat amb el Marc per esmorzar al hostatgeria, amb el solet que feia … 😁 L’entrepà, el del Marc de bull blanc i el meu de truita francesa, ens han provat de conya!

A l’arribar a la FURPI, dutxa, bugada i ordre. He fet una estona de feina urgent i després he marxat de Gombren, direcció Martinet, la meva nova ubicació per avui, demà toca Comabona des de Prat d’Aguiló!!! De marxa amb la FURPI per la carretera he tingut la sensació de tenir el projecte molt controlat i estar vivint una situació de privilegi que, probablement, podria ajudar altres persones a aconseguir el que jo he fet. Cadascú amb els seus reptes. Segurament ens costa a tots molt tirar endavant amb els projectes i jo, amb l’experiència viscuda, puc ajudar a fer-ho realitat. Ja ho aniré concretant, ara no és el moment. També en el trajecte li he donat voltes a que la setmana vinent sigui bona idea fer la descompressió del projecte a La Fosca. Segurament no estaré preparat per a anar directament a Sant Cugat, amb tot el que pot comportar. També ho aniré madurant.

Tal i com m’anava apropant a Bagà, i sabent que anava amb temps abans de la primera reunió, he decidit parar a Bagà i revisar el lloc que ens ha cedit l’Ajuntament per a fer el fi de festa, la piscina municipal. A l’arribar allà, massa dubtes. He decidit trucar l’alcalde, que m’ha agafat el telèfon i hem pogut concretar temes logístics. M’he apropat a l’Ajuntament, ens hem conegut en persona i m’ha facilitat les claus de la piscina, feina feta! A la plaça del poble ja estaven amb els preparatiu de la Ultra Pirineu, quins records!!! 😃 L’alcalde m’ha comentat que a la roda de premsa d’avui diria alguna cosa del meu projecte, vamossssssssssssssss!!!! El dia 3 cal preparar-ho molt bé per a que tot surti el millor possible, formarà part de la història de @la100pics, i cal acabar-la amb majúscules!. Ara mateix ja som més de 60 inscrits pel dia 3 i tenim moltes activitats programades.

De Bagà cap a Martinet, en una zona habilitada per autocaravanes, reunions, xerrada amb el responsable de Ràdio Marca amb qui probablement faré una entrevista en 2 o 3 setmanes.

Ara ja, havent dinat, noves reunions i esperar als meus acompanyants per demà, Xavi Domenech i el Jordi.

Visca més que mai @la100pics!!!!