Skip to main content

Després dels últims preparatius i d’una breu passejada per la sorra per acomiadar la platja de La Fosca, la ‘Furpi’ —nom amb què finalment s’ha batejat l’autocaravana de La 100 Pics— ha començat la seva ruta per Catalunya. Primera parada: Pineda de Mar.

Allà l’Oriol s’ha trobat amb el Lluís, el seu cosí i el primer convidat a acompanyar-lo els primers quatre dies del repte. Per esmorzar s’hi han sumat alguns integrants més de la família, que han donat els ànims necessaris per començar el projecte amb forces.

La Furpi ha recorregut els seus primers quilòmetres fins a la Mora d’Ebre, on l’Oriol, el Lluís i la Sònia —la dona de l’Oriol, qui també hi serà els primers dos dies de repte— han dinat a mig camí. El primer conductor atent ja ha localitzat la Furpi fent ruta per la carretera i ho ha fet arribar a través de l’Instagram del projecte (@la100pics).

Ja a mitja tarda han arribat a Fredes, el poble més septentrional del País Valencià i la parada final del dia zero del projecte. Entre natura, una desena de cases i un petit bar, un veí del poble ha explicat a l’Oriol la ruta d’ascensió al primer pic de l’endemà i del repte, el Tossal dels Tres Reis, on finalment se sumaran quatre persones a acompanyar-lo. L’Oriol ha convidat el veí a conèixer l’autocaravana i li ha regalat una gorra del projecte; entre emocions s’ha emportat el primer amic de molts que esperem que generi aquest viatge que tot just comença. L’objectiu, més enllà dels 100 cims en 84 dies, és clar: generar una experiència el màxim de potent possible.