Skip to main content

Jo recordo que l’abril d’aquest any, quan parlàvem amb la Sònia sobre si @la100pics tirava endavant, una alternativa, donada la incertesa que ens estava creant el COVID, era posposar 1 any el projecte. Jo li deia a la Sònia: d’aquí un any no sé a on estaré i com estaré, no puc esperar. El rellotge de la vida no para i cal aprofitar el moment.

Al setembre, quan vaig rebre la visita del meu amic Enric Violan a la Cerdanya, em va comentar que el nostre amic comú Txema Colomer, tenia un problema greu de salut. No em va donar detalls, però dies més tard vaig saber que havia estat operat d’urgència d’un tumor al cervell que estava acabant amb la seva vida.

Txema, gran persona i grandíssim esportista

El primer missatge va per ell. Txema, hem parlat i estàs bé, fort, animat. Els esportistes de resistència tenim resiliència, optimisme, força de voluntat i no tirem mai la tovallola. Això és el que estàs fent i demostrant, admirable. Ens estàs donant una lliçó, una lliçó de vida, i estic segur que hi tornaràs, tornarem a córrer i a fer bici. Com et vaig comentar, jo estaré quan i com vulguis per ajudar-te en el que tu creguis. Aquest repte no l’has escollit tu però ja te l’has fet teu. Guanyaràs, n’estic convençut. Amb generositat, a més, has decidit explicar-ho, compartir-ho per ajudar a persones que es trobin en una situació similar. Grande Txema!!!

El segon missatge, o reflexió, és que jo em ratifico en la idea que cal gaudir el moment, de forma decidida i valenta. Amb responsabilitat i valors. Amb actitud, lluitant al màxim. De forma sana. No deixem passar les oportunitats i fem realitat els nostres somnis. Com bé diu el Txema, no som immortals. @la100pics continua, aquest viatge no ha acabat. Espero tenir la saviesa de donar-li la continuïtat que es mereix una experiència tant extraordinària com la que he viscut.

I finalment una última reflexió. La fórmula és bona: passió, compartir i treballar. El mitjà, un repte. La forma, amb valors. Apostem per les nostres passions i compartim-ho amb la nostra gent, fent-ho ens enriquirem, tots. La família i els amics son un tresor però cal cuidar-los. Decidit a ajudar a tots aquells que vulguin fer realitat un somni d’aquesta manera.

Novament, gràcies Txema per la teva lliçó de vida i aquí estic per ajudar. Fins aviat!!!

Visca @la100pics!!!