Skip to main content

Un projecte com @la100pics té i tindrà moltes recompenses, n’estic segur. No he fet encara una valoració acurada però pel que vaig escrivint i treballant en la meva fase de descompressió (tancar / continuar / obrir) és evident que l’experiència HA VALGUT LA PENA. En majúscules i perquè el blog no em deixa posar unes lletres daurades 😁 En tots els àmbits: personal, familiar, amics, esportiu. Inclús diria que a nivell professional el projecte m’ajudarà, espero demostrar-m’ho en un curt termini.

Per tant, és moment també d’estar-ne satisfet. Com he dit en més d’una ocasió la satisfacció és un valor a cuidar: “de la feina ben feta, de superar els problemes, de compartir, dels petits moments.” Hi ha però una SATISFACCIÓ en majúscules, la dels molts seguidors que personalment o per escrit han destacat les bondats del projecte. No visc en una bombolla imaginària, l’experiència ha arribat. Important.

He d’estar satisfet de l’experiència!!!

Deixo registrats alguns dels missatges rebuts dels seguidors.

Visca @la100pics!!!

“Moltíssimes Felicitats Oriol!! Molt i molt gran, preciós i fantàstic projecte” (Laia D)

“Has bordat un projecte extraordinari, molt ambiciós i demandant i ho has fet a un nivell extraordinari en tots els aspectes. Enhorabona!!!!” (Jordi A)

“Tiet, ets un grande, mersi per la experiència i valors que m’has transmès a mi i a molts dels teus acompanyants, t’ho mereixes tot.” (Arnau S)

“Moltes felicitats, Oriol!!! Ha sigut apassionant seguir-te tot i no haver pogut estar físicament al costat. Tot un exemple! Enhorabona i pensa que quan t’envolta tanta gent q t’estima és perquè t’ho mereixes. BRAVO!” (Bea Q)

“Ha sigut molt guay seguir la 100 pics!!! (Lourdes G)

“Quin grande! Pel repte i per reunir la família en la que m’hi incloc.” (Marc E)

“Enhorabona Oriol!!!! M’ha encantat seguir-te tot aquest temps, he disfrutat moltíssim llegint el blog cada dia i veient com ho has gaudit, com ho has organitzat i com has superat totes les dificultats. El que més m’ha agradat ha sigut com has estat d’honest, i com has parlat d’emocions cada dia, valorant i reconeixent a tots els que t’envolten (familia i amics). Una gran colla!!!! Ens has emocionat a tots! Felicitats de nou!!!!!” (Laura R)

“Felicitats Oriol! Enhorabona pel repte assolit i per com ho has gaudit i compartit! Un gustàs haver compartit un petit trosset del viatge. Total respect!!!” (Jordi C)

“Enhorabona i una sort coincidir amb vosaltres allà al parking de Camprodon! Es d’admirar!” (Ruth S)

“Una experiència vital Oriol. Aquestes són les bones i les realment importants” (Montse S)

“Moltes Felicitats , Oriol !! M’ha encantat seguir-te , ets un crack i un bon referent.” (Florentina P)

“Ja saps en quin lloc del meu cor guardaré aquesta experiència que vas voler compartir amb mi durant una jornada. Ets un referent per molta gent, entre els q m’incloc. Ara toca descompressió… però recorda anar enviant whats als teus colegues isards, ara se’ls veu tristots!” (Joan Carles G)

“Feliç de la teva felicitat”. (Gemma S)

“Todas las almas son inmortales, pero las de los justos y héroes son divinas.” (Miguel P)

“Oriol ho has aconseguit campió!!!! Ningú dels q et coneixem en dubtaven el que no minva en res l’autèntica proesa. Ara descompressió, reflexió, gaudi, record i a tornar a somniar. Això traspua a purpose of life!” (Delfí T)

“Si vivieses en Atenas harían de ti un Héroe: “Por fin, los nacidos de un dios y una mujer mortal, o de un hombre mortal y una diosa se les llamaban semidioses o héroes. Este nombre también se asignaba, más adelante, a aquellos hombres que merecieron ese honor por sus acciones relevantes (es decir, heroicas). Ahora toca bajar de la montaña Oriól, el Viaje de Vuelta… mucho más difícil que el de ida … estaré encantado en de nuevo acompañarte …” (Miguel P)

“Espectacular Oriol, sense paraules pel que has aconseguit, per com ho has fet, per l’essència tant autentica que ens has transmes a tots, un exemple per tothom! Felicitats crack!” (Ramon P)

“Felicitats per haver aconseguit el repte que et vas proposar i haver-ho fet amb felicitat i pau!!” (Pedro F).

“Etapa I, de la Fase II, descompressió… Recorda quan comencis l’etapa II, reflexió, quedem un dia i compartim!! Moltes, moltes felicitats!! Has engegat un projecte meravellós!! (Xavi D)

“Bona nit Oriol . Avui no més puc donar-te gràcies i compartir il·lusió per tot el que ens has fet viure els 80 dies programats, i que la família i amics t’han demostrat que t’estimen. Jo he viscut dies  de tot però sempre desitjant la teva felicitat. La diada d’avui ha sigut gran, per recordar sempre. Descansa, i viu sempre estimant a la Sònia que tant et demostra, i a aquets fills que tant t’estan donant”. (Mª Rosa C)

“felicitats Oriol i una abraçada forta q m hagués agradat fer te la en persona xò q no he pogut, has aconseguit un repte fantàstic només x elegits, la teva força i constància només la posseeixen aquest, ens sentim molt contents d pertànyer al teu grup d propers, si necessites quelcom no mes cal q ho diguis, aquí hi serem abraçada extensa a tota l família q han gaudit i patit del teu somni, ara uns dies d adaptació, èxits xl futur!!” (Toni G)

“La muntanya venerada A mi em te robat el cor De nit parla amb l’estelada I de dia amb un cel d’or Quan la plana sigui morta I no hi resti ni un ser viu La muntanya encara forta Alçarà son fron altiu” (Joan Mª P)

“Felicitats i a gaudir-ho i pair-ho. Ara ve la fase de readaptació a la vida anterior ànims també!!!” (Jul M)

“Tens la meva admiració i el meu record com a exemple a seguir, principal marca dels líders”. (Rafa C)

“Uri Felicitats ho has aconseguit no en teníem cap dubte, ets un campió” (Núria)

“Moltes felicitats Oriol per aconseguir el repte, la teva força de voluntat mou muntanyes, hem gaudit seguint-te. Felicitats!” (Xavi)

“Bravo!!! Enhorabuena por haber concluido tu proyecto tal y como planificado. Ahora, … a celebrarlo con los tuyos!!!” (Lluís S)

“Moltes felicitats de part meva i del Miquel. Tot i no poder estar avui a Bagà et tenim molt present. Visca l@100 pics, sou una GRaN família Sanz-Angrill! Us estimem” (Carme M)

“Felicitats Oriol. La100pics superada!!! A pel següent projecte!!” (Iván)

“Gràcies Oriol per compartir cada esgraó del teu repte @la100pics. Felicitats!!!” (Emilia S)

“Moltíssimes felicitat Oriol!!! Somni creat, objectius assolits, i el cor obert!!!” (Olga C)

“Enhorabona Oriol! És tota una inspiració” (Jordi P)

“Bravo campió. Ets un casck” (Mari Pau F)

“Avui Oriol Sanz ha acabat un repte espectacular, amb el gran valor de compartir-ho amb tothom amb qui ha pogut i de seguir treballant des de la Furpi, tot el gaudit romandrà!! És BRUTAL! Ho has aconseguit!!” (Pau C)

“Moltes felicitats! Gallina de piel!” (Sportivicious)

“Enhorabona” (Salomon)

“He llegit l’escrit, … gran aventura trobar la pròpia essència, és aquest l’èxit real, no sé si fins i tot el menys esperat… Ara toca protegir-lo, no el deixis escapar!!!” (Montse S)

“Felicitats Oriol, família i col·laboradors!!! Trobarem a faltar la crònica diària!! Una abraçada” (Joanes)

“Enhorabona Crack per complir el teu repte” (Albert)

“Moltes felicitats pel repte, pels 100 cims i totes les aventures muntanyenques d’aquest període!! L’enhorabona per haver-ho assolit! Salut i muntanyes!!” (Pau P)

“Felicitats! Un gran exemple per tots” (Susana C)

“Trobarem a faltar els whatsapps matiners…encara no havies tingut temps de maleir el dia i l’Uri ja s’havia empaçat un pic!” (Jordi S)

“Gran día, la fiesta preciosa, la organización perfecta, Oriol un campeón. Gracias a todos, un abrazo” (César)

“Hola Uri, M’alegro molt que hagis decidit continuar escrivint el teu blog. Es per mi de lectura obligatòria cada dia. Més enllà de conèixer de primera ma el resum de la teva aventura diària, sempre hi ha alguna aportació personal que ajuda a reflexionar i meditar, i és de profit. No ho deixis de fer, amic meu!!” (Jordi M)

“Lo que estàs transmitiendo y escribiendo, me quedo con ello. Me serviran para mi en el futuro. Es lo que nos queda, los recuerdos para el futuro. Vivir lo que te gusta, te apasiona. Vivirlo con los tuyos, que son los que quieres, los que están cerca. Enhorabuena. Te deseo lo major” (Imanol I)

“Brutal Oriol. Ets un exemple a seguir per molta gent, un luxe i una sort els que ens hem creuat en el camí amb tú.” (Javi T)