Skip to main content

Aquest és el calendari final de ruta de @la100pics.

Molt probablement hi hagin variacions durant el trajecte, per mal temps, accessos tancats, pics fallits, lesions, salut … Esperem que siguin les mínimes, tot i això tenim ja algunes estratègies pensades per a recuperar aquests contratemps, com per exemple: pujar cims alternatius, cims matí i tarda o utilitzar les jornades de descans.

Aquest calendari ens serveix per a fer algunes validacions i veureu que hi ha cims marcats, ens indica que encara està el track pendent de validació amb algú que conegui la zona. També hi ha accessos marcats, doncs estem mirant de comprovar que tots estan oberts i el tipus de vehicle que ens farà falta.

La majoria d’ascensions seran circulars (punt d’inic i final el mateix) però en alguns casos (ascensions de més d’un cim), donada la distància entre ells ha calgut fer un recorregut no circular, donant a l’acompanyant una mica més de feina 😁.

Els temps previstos son absolutament orientatius i dependrà de mots factors, com si fem l’ascensió més d’una persona, condicions climatològiques, etc. Cal recordar que @la100pics no és una competició i que, per tant, els temps no son importants.

Espero que el calendari us sigui d’utilitat però si us cal més informació, només cal demanar-la! 😎