Skip to main content

Recentment vaig escriure aquest article a linkedin, que el transcrit tal qual va ser escrit.

“Quan et poses a somiar en un projecte personal no mesures la transcendència que pot arribar a tenir, entre d’altres coses perquè no tens la informació per a fer-ho.

És a mida que el somni passa a convertir-se en un projecte factible que te n’adones de la veritable magnitud i, aleshores, ja estàs atrapat. Atrapat en una il·lusió enorme però atrapat també en la complexitat inherent al que has somiat. I aquí és a on estic jo amb el meu projecte personal: @la100pics www.la100pics.cat.

Un repte esportiu, sense deixar de treballar i amb voluntat de compartir-lo tant amb la meva gent més propera com amb tot aquell que vulgui escoltar. M’he proposat pujar 100 cims en 84 dies (12 setmanes), movent-me pel territori català amb una autocaravana, amb autonomia i senzillesa, mantenint les meves rutines, la meva feina, i compartint moments especials amb la gent que més m’estimo.

El projecte està en fase de planificació i començarà a ser una realitat a partir del proper 16 de juliol, amb la primera ascensió. Ara mateix és un projecte viu, “agile” diem els entesos (amb sprints i canvis d’abast continus), però amb dates fixes: inici el 16 de juliol i final el 7 d’octubre. Pel camí, ja veurem, gestionarem els riscos i resoldrem els canvis de forma òptima, no tindrem més remei.

És ara, planificant, quan me n’adono de la veritable dificultat del projecte, segurament dels més complexos de la meva vida, ja no tant pel repte esportiu, sinó per la quantitat de tasques en paral·lel que cal anar resolent: logística de ruta, “tracks” d’ascensions, punts de pernocta i de manteniment (llum, aigua, residus, gas, benzina, etc.), aproximacions als cims i tipus de terreny, acompanyants, autocaravana i equipament, material esportiu, manutenció, equip (amb una combinació de persones professionals d’alt nivell i “amateurs”) (entrenador, fisio, podòleg esportiu, dietista, experts digitals, direcció audiovisual, periodista …), sponsors i col·laboradors, difusió en premsa, ràdio i televisió, gravació, xarxes socials, web i blog, adequació al teletreball i connectivitat, contactes al territori, acompanyament de corredors, seguretat i assegurances, agenda, finançament, merchandising, música, informació de comandament, etc.

Si vols fer la feina ben feta cal una gestió del projecte impecable. Ara bé, amb la compensació que en el camí és a on està bona part de la satisfacció del que fem.

M’agraden els reptes, m’agraden els projectes. Somiar-los, dibuixar-los, preparar-los, compartir-los i gaudir-los.

Agraït als patrocinadors: @salomon @tactic @CamperParkEmpordà @Kiteris @Ucloud

Agraït als col·laboradors: @Parlem @FEEC @ClubMuntanyencStCugat @EnricViolan @MartíCapmany @DigitalMakers @cugat.cat”