Skip to main content

El primer dia de @la100pics ens ha donat més complicacions de les que esperàvem…

Tot just després de llevar-se a la ‘Furpi’, l’Oriol i el Lluís han vist com un dels llits que havien abaixat per dormir no s’apujava correctament… Primers problemes a l’autocaravana!

Igualment han continuat amb l’ascensió al Tossal dels Tres Reis (veure article de l’ascensió), que l’Oriol ha completat segons el temps previst. El grup d’acompanyants, però, s’ha acabat endarrerint i tots han hagut de marxar de Fredes una hora i mitja més tard del previst. Després d’acomiadar-se del Pau i la Sònia, han fet camí cap a Sènia, a on han aprofitat per passar per un taller i solucionar provisionalment el problema amb el llit. Esperem que aguanti els pròxims 3 mesos!

Reparació del llit de la ‘Furpi’

Cap a les 13h han marxat cap al refugi de Caro, el punt de trasllat d’avui. L’Oriol, que tenia dues reunions previstes pel matí, les ha hagut de fer de camí des de la “furpi” en funcionament!

Ja instal·lats, 30 minuts per dinar i més trucades i reunions: un dia a contra-rellotge, corrent en contra d’uns horaris apretats i dels primers imprevists del viatge. Cap al vespre, finalment, el primer moment de pausa. Una partida de dòmino abans de sopar, amb les últimes hores de llum. Ja només queda planificar l’ascensió de l’endemà al Mont Caro i agafar forces per seguir lluitant!

La ‘Furpi’ al refugi de Caro